کد خبر:1483
پ

جلسه دبیرمحترم کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی باهیأت مدیره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران درمحل انجمن

در روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ براساس برنامه‌ریزی دبیر کمیسیون ‌های انجمنهای علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که مقررکردند در جلسات هیأت مدیره انجمن های علمی شرکت کنند، درساعت ۷صبح این جلسه در انجمن دندانپزشکان عمومی ایران برگزار گردید. دراین جلسه که باحضور اعضاء هیأت مدیره، بازرس و جمعی ازکادر […]

در روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

براساس برنامه‌ریزی دبیر کمیسیون ‌های انجمنهای علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که مقررکردند در جلسات هیأت مدیره انجمن های علمی شرکت کنند، درساعت ۷صبح این جلسه در انجمن دندانپزشکان عمومی ایران برگزار گردید.
دراین جلسه که باحضور اعضاء هیأت مدیره، بازرس و جمعی ازکادر مشاوران ارشد ومدیران راهبردی انجمن تشکیل گردید، در حوزه موضوعات کلان حرفه ای و صنفی دندانپزشکی، گفتگو و تبادل نظر گردید.

 

 

در ابتدا دکتر حمیدظفرمند (متخصص دندان پزشکی کودکان، متخصص ارتودنسی، دارایMSD &PhD سلامت دهان) که دبیرکمیته سلامت انجمن می باشند، درمورد اهداف کلان سلامت از منظر ملی ناظر برنهاد بالادستی نظام و برنامه های پنجم و ششم توسعه کشور مطالب مهمی را مطرح کردند و به تلاش های انجمن دندانپزشکان عمومی ایران برای دستیابی به اهداف مهم ارتقاء سلامت جامعه و نقش ارزشمند دبیرخانه کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت دراجرایی کردن این اهداف اشاره کردند.
دراین میان درخواست شد که کمیسیون برای حضور و نقش موثر انجمن های دندانپزشکی درحوزه سلامت دهان بعنوان بازرس علمی اجرائی وحرفه ای وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با سازمانها و نهادهای ذیربط به رایزنی، تعامل و تفاهم کلیدی دست یابد که دراین مورد اقداماتی دردستور کار قرارگرفت.

 

 

سپس دکترباقر شهنی زاده(رئیس انجمن دندان پزشکان عمومی ایران) در موردشیوه های مدیریت کارهای علمی وتصمیم و تقسیم اجرایی وظایف درکنگره ها، همایش و برنامه های مجازی و حضوری گزارش دادند و مستند به گزارش کتبی وبینارها بخصوص و بینارهای برگزار شده درسال ۱۴۰۱ پرداختند.

تعداد وبینارهای انجمن ازسال ۱۳۹۹ تاکنون ازمرز ۴۰۰ برنامه گذشته است.

سپس درپی آن درحوزه مشکلات مهم اقتصادی در جامعه و دربرگزاری کنگره ها و برنامه های حضوری گزارش جامعی ازسوی کمیته نمایشگاه؛ آقایان:

دکتر اسماعیل ضابطی، دکترجمشید زمان و دکتر ناصر آخوندان ارائه گردید که بابررسی دقیق جزئیات مطرح شد و بعنوان یک معضل مهم هم درتامین هزینه‌ های کنگره ها و هم تحمیل هزینه تبادل نظرگردید.
سپس دکتر مارال قربان زاده درمورد هزینه و تعرفه های مصوب برنامه‌های علمی وزارتخانه و عدم انطباق باهزینه‌ های برگزاری این برنامه ونرخ سالن های موجود در حوزه مراکز خصوصی یاتحت نظر وزارتخانه بهداشت یا هتل ها و یا شهرداری تهران به نقد مشکلات فعالیت علمی انجمن با تحمیل هزینه غیرقابل توجیه، پرداختند.
بدنبال آن بحث ناهمخوانی هزینه ثبت نام کنگره و برنامه علمی با تحمیل هزینه مراکز مختلف بحث گردید که لااقل مراکز دانشگاهی سالنهای خود را با هزینه مناسب دراختیار انجمنها بگذارند و یا امکان تأمین منابع مالی انجمنها ازسوی دولت فراهم گردد.

 

 

در ادامه مباحث سلامت دهان، هزینه‌های سالن های کنگره و نمایشگاه موضوع تعرفه دندانپزشکی و مطالبات دندانپزشکان ازانجمن، دکتر آرش رحیمی و دکترعلیرضا فروزنده بحث کردند و در این موضوع که تنها صنفی که درنرخ گذاری و تعرفه خود نقش ندارد جامعه پزشکی است و در این مورد از سازمان نظام پزشکی هم حمایت شود و هم بدنبال راه چاره و راهکارمناسب بود و بخصوص درتامین ارز، واردات کالاهای دندانپزشکی و توزیع آن نظارت سازمانهای مسئول پیگیری و تثبیت شود.

دکتر همایون سیگاری درنقش تعمیم عدالت درنگاه به انجمنها درتمام سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت بخصوص انجمن فعال و پرکار دندانپزشکان عمومی ایران صحبت کردند.

 

 

آقای دکترسید فخرالدین حجازی دبیرمحترم کمیسیون با اشراف کامل به کلیه دیدگاهها و لایه بندی های کلیه انجمنهای علمی گروه پزشکی، برای راهگشایی از ادامه و گسترش فعالیت انجمن توصیه به برگزاری ملاقات‌ها، مکاتبات با مراکز ناظر وزارت بهداشت کردند و مقرر شد که کمیسیون از منافع انجمن و کمک به فعالیت آنها حمایت کند. دبیرکمیسیون درادامه درمورد موانع و عوارض تعرفه پزشکی و راه اصولی برای برون رفت ازمشکلات آن اشاعه طریق با همکاری متکی برقانون کردند. ایشان برای جلوگیری ازکشیدن جامعه پزشکی به عرصه تقابلهای غیرضروری توصیه و اصرار ورزیدند. مشار الیه تاکیدکردند که با توجه به تغییرات اساسنامه ها که درحال تغییر میباشد بزودی نقش انجمن‌ها پررنگ‌تر و موفقتر خواهدشد. دراین جلسه در مورد توسعه اختیارات انجمنها و راههای تشویقی عضویت راهکارهایی مطرح گردید.

 

درمورد نحوه برگزاری انتخابات انجمن هاوساز و کارهای عدالت محور درحفظ حقوق اعضاء وطرح راه اندازی یک خط ویژه و فعال دراداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری برای تسهیل ثبت روزنامه رسمی فعالیتهای انجمن ها بشارت دادند. این جلسه بیش از ۲ ساعت ادامه یافت و مقررگردید نتایج تبادل نظرها و گفتگوها بصورت میدانی و با برقراری ارتباط فعال و پویا مراکز ذیصلاح پیگیری شود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید